- קורס קונדיטור מקצועי | 132 שעות מלאות
קורס קונדיטור רחב בו נלמדים תהליכים, טכנולוגיה, שיטות ייצור וייעול עבודה.
בקורס נערוך היכרות עם מגוון רחב של חומרי גלם, קרמים, ממרחים, מרנגים, שוקולד ובצקים מסוגים שונים
ונלמד לעבוד עם עזרי אפייה, שיטות לישה, עיצוב צורות, דרכי אפייה, שילובי טעמים, עיצוב מנות ופרזנטציה.
- קורס קונדיטוריה יסודות | 40 שעות מלאות
קורס מקצועי המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף.
בקורס נלמד תהליכים, טכנולוגיה, שיטות ייצור וייעול עבודה, נערוך היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות. הקורס מקנה יידע בסיסי בתחום הקונדיטוריה.
- קורס קייטרינג ואירוח חלבי | 78 שעות מלאות
קורס קייטרינג ואירוח חלבי המכשיר אתכם לפתוח עסק עצמאי בתחום הקולינרי.
- קורס לחם מקצועי | 36 שעות מלאות
הכל אודות הלחם: אחוזי אופה, סוגי שמרים, סוגי מחמצות, סוגי קמחים, שיטות לישה, שיטות התפחה, הידרציה, עבודה עם קמחים עתיקים, ציפוי, חריצה, אפייה, תמחור.
- קורס ללא גלוטן | 36 שעות מלאות
הקורס היחיד מסוגו בארץ הנותן מענה לרגישים לגלוטן ולצליאקים. כל הסודות, הטכניקות, האפשרויות וצורות האפייה. בקורס נלמד להכין סוגי לחמניות, לחמים, בצקים פריכים מתוק/מלוח, מאפים, בצקי שמרים, עוגיות וקינוחים.
- קורס עיצוב וקישוט עוגות | 36 שעות מלאות
קורס עיצוב וקישוט עוגות ימי הולדת כולל בתוכו החלקה וציפוי עוגה בטכניקות שונות, עבודה עם מגוון רחב של צנטרים, זילוף רקמה ופרחים, הכנת אלמנטים שונים ומגוונים לקישוט עוגה ופרוייקט סיום אישי - עוגת קומותיים.
- קורס קינוחי פרווה | 12 שעות מלאות
השתלמות בנושא קינוחי קונדיטוריה פרווה. 2 מפגשים בהם נלמד את תורת הפרווה והדרכים היצירתיות לקינוחים מושלמים וטעימים.