הכל אודות הלחם: אחוזי אופה, סוגי שמרים, סוגי מחמצות, סוגי קמחים, שיטות לישה, שיטות התפחה, הידרציה, עבודה עם קמחים עתיקים, ציפוי, חריצה, אפייה, תמחור.
6 מפגשים, 6 שעות למפגש.
סה"כ 36 שעות לימוד מעשיות!
לחם לבן, לחם אגוזים וחמוציות, לחם שיפון, לחם יוגורט ופלפלים קלויים, לחם בצל וחצילים, לחם שום שמיר, לחם סלק ופרמז'ן, לחם פוגאס.
לחמניות המבורגר, לחמניות אצבע/שמיניות/ קשר, לחמניות חמאה, בייגל אמריקאי, פרעצל, ג'בטה, מריטוצ'י.
חלות בסוגי קליעה שונות, חלה קלאסית, חלה מיוחדת, חלת שום, בגט עשבי תיבול, בגט ארטיזן, בגט צרפתי, מיני בגט.
פיתה יוונית, פיתה ישראלית, פוקאצ'ה , פיצה ביאנקה, פיתה בצל/זעתר, פיתה מטוגנת במילוי גבינות ועשבי תיבול.
לחם זיתים וטימין, לחם עגבניות ובזיליקום, לחם זרעים, לחם סומסומין, לחם כוסמין, לחם בירה.
עבודה והיכרות עם סוגי המחמצת וגידול.
עבודה עם קמחים עתיקים, מחמצות, תמחור, אחוזי אופה.