הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס עיצוב וקישוט עוגות

קורס עיצוב וקישוט עוגות ימי הולדת כולל בתוכו החלקה וציפוי עוגה בטכניקות שונות, עבודה עם מגוון רחב של צנטרים, זילוף פרחים, הכנת אלמנטים שונים ומגוונים לקישוט עוגה ופרוייקט סיום אישי - עוגת קומותיים.

הקורס מעשי באופן מלא! כל משתתף עובד, יוצר ומתנסה בחדר. 

במפגש הראשון כל משתתף מקבל ערכה מקצועית מאובזרת לשימוש אישי ועבודה מהבית.

מתנה לכל משתתף - חוברת מידע על עולם הזילוף, טיפים וציוד לעבודה נכונה.

 

מבנה הקורס

6 מפגשים של 6 שעות כל מפגש.

שיעור 1 - עיטוף והחלקת עוגה

הכנת קצפת והכרת מרקמי קצפת למילוי, לעיטוף ולזילוף, עיטוף והחלקת עוגה, עיטוף צבעוני: עיטוף במספר צבעים, עיטוף אומברה, עיטוף כתמי צבע, התזות ועבודה עם איירבראש ידני. 
(עבודה על עוגה) 

שיעור 2 - זילוף בסיסי והכרת הצנטרים השונים

זילוף צדפות, צדפות מהופכות, אי מושן, צמות, חבל, תחרה, דשא, פנינים, שתי וערב, רוזטות ועוד.

(עבודה והתנסות על קלקר) 

שיעור 3 - זילוף פרחים מקצועי

זילוף מגוון סוגי פרחים וסוגי עלים. 

(עבודה והתנסות על קלקר) 

שיעור 4 - תוספת שבר וטפטופים לעוגה

זילוף עוגת שבר עם ובלי דף סוכר, שבר מלא ושבר חלקי. 
החלקת עוגה עם קלף טקסטורה. שילוב טפטופי גנאש.

(עבודה והתנסות על עוגה) 

שיעור 5 - הכנת אלמנטים לקישוט בטכניקות שונות

הכנת אלמנטים כהכנה לשיעור סיום: עבודה עם צמקאו (תבניות, כדורים, צבעים, אבקות מטאליות), עבודה עם איזומלט (סוכריות, קערות, שברי איזומלט), דמויות מדף סוכר, עבודה עם דף טרנספר וקישוטי דפי אורז.  

שיעור 6 - פרוייקט סיום

זילוף ועיצוב עוגת קומותיים אישית לכל משתתף ויישום כל הטכניקות שנלמדו במהלך הקורס כולו.
(עבודה עם שתי עוגות)


הקורס בהנחיית הקונדיטורית ליאת שקד העוסקת בתחום עיצוב וקישוט עוגות.

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
6 שיעורים / 6 שעות כ״א