הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס יסודות הקונדיטוריה

קורס המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף
בקורס נלמד תהליכים, ייעול עבודה, היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות.

מבנה הקורס

הקורס מקנה יידע בסיסי בתחום הקונדיטוריה.
היקף הקורס 8 מפגשים 5 שעות למפגש.
סה"כ 40 שעות לימוד מעשיות מלאות.

שיעור ראשון - שמרים

גביניות, רוגלעך, פסי שמרים.

שיעור שני - אפייה מלוחה ולחמים

קישים, פוקאצ'ות, לחם כפרי אגוזים, חלה, לחמניות חמאה.

שיעור שלישי - עוגות בחושות

עוגת תפוזים, עוגת מייפל ושקדים, עוגת פרג, עוגת שוקולד, עוגת שיש.

שיעור רביעי - טארטים

פאי בטעמים ומליות שונות, פאי תפוחים, פאי פירות טריים על קרם פטיסייר, פאי שוקולד, פאי אגוזים.

שיעור חמישי - עוגות גבינה

עוגת גבינה אפוייה קלאסית, עוגת גבינה קרה ופירות יער, מוס גבינה ויוגורט.

שיעור שישי - עוגיות

מגוון עוגיות טעימות ומיוחדות.

שיעור שביעי - מוסים וקינוחי כוסות

יציקת מוסים בשילוב טעמים בעוגה, כוסות קינוח הרכבה ופרזנטצייה.

שיעור שמיני - בצק רבוך סיום!

פחזניות קלאסיות, ברבור, אקלרים, ופריז ברסט.

 

סיום וחלוקת תעודות.

 

הזדמנות מופלאה להרחיב את היידע הקולינרי בתחום האפייה.

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
8 שיעורים / 5 שעות כ״א
06.10.21 בשעה 17:00