הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס יסודות הקונדיטוריה

קורס המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף
בקורס נלמד תהליכים, ייעול עבודה, היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות.

מבנה הקורס

קורס המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף.
בקורס נלמד תהליכים, טכנולוגיה, שיטות ייצור וייעול עבודה, נערוך היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות.
הקורס מקנה ידע בסיסי בתחום הקונדיטוריה.
היקף הקורס: 8 מפגשים, 5 שעות כל מפגש.
סה"כ: 40 שעות לימוד

סילבוס הקורס

  • מאפי בוקר
  • אפייה מלוחה
  • טארטים  
  • לחמים
  • שיעור עוגיות
  • עוגות בחושות
  • עוגות גבינה
  • קינוחי כוסות


בשיעורים נלמד גם על: ג'לטין, תמציות, מחיות פרי, וניל, בצק פריך, שמרים, בצק רבוך, סוגי שמרים והמרות, קרמים שונים, ממרחים.
היכרות עם שיטות לישה, עיצוב צורות, דרכי אפייה ושילובי טעמים, עיצוב מנות ופרזנטציה.
הזדמנות מופלאה ללמוד מקצוע חדש או להרחיב את הידע הקולינרי בתחום האפייה.

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
8 שיעורים / 5 שעות כ״א
27.12.21 בשעה 09:00