קורס המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף
בקורס נלמד תהליכים, ייעול עבודה, היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות.
הקורס מקנה יידע בסיסי בתחום הקונדיטוריה.
היקף הקורס 8 מפגשים 5 שעות למפגש.
סה"כ 40 שעות לימוד מעשיות מלאות.
גביניות, רוגלעך, פסי שמרים.
קישים, פוקאצ'ות, לחם כפרי אגוזים, חלה, לחמניות חמאה.
עוגת תפוזים, עוגת מייפל ושקדים, עוגת פרג, עוגת שוקולד, עוגת שיש.
פאי בטעמים ומליות שונות, פאי תפוחים, פאי פירות טריים על קרם פטיסייר, פאי שוקולד, פאי אגוזים.
עוגת גבינה אפוייה קלאסית, עוגת גבינה קרה ופירות יער, מוס גבינה ויוגורט.
מגוון עוגיות טעימות ומיוחדות.
יציקת מוסים בשילוב טעמים בעוגה, כוסות קינוח הרכבה ופרזנטצייה.
פחזניות קלאסיות, ברבור, אקלרים, ופריז ברסט.
סיום וחלוקת תעודות.
הזדמנות מופלאה להרחיב את היידע הקולינרי בתחום האפייה.