קורס קונדיטור רחב בו נלמדים תהליכים, טכנולוגיה, שיטות ייצור וייעול עבודה.
בקורס נערוך היכרות עם מגוון רחב של חומרי גלם, קרמים, ממרחים, מרנגים, שוקולד ובצקים מסוגים שונים
ונלמד לעבוד עם עזרי אפייה, שיטות לישה, עיצוב צורות, דרכי אפייה, שילובי טעמים, עיצוב מנות ופרזנטציה.
24 מפגשים, פעם בשבוע, 6 שעות כל מפגש | סה"כ: 144 שעות לימוד.
קראנץ, גביניות, רוגלאך, סברינות, סינרולים, דפי שמרים, שיבולת
הכנת בצק דייניש ומליות.
טכניקת קיפול בצק שמרים (דיפוף), הכנת מליות שונות,
והכנת מאפי דייניש בצורות שונות.
הכנת קרואסונים בצבעים וטעמים שונים: חמאה, שקדים, שוקולד.
אופן הקיפולים, מליות שונות, הכנת מאפים.
עבודה עם בצק פילו, הכנת מאפים במליות שונות ומגוונות, הכנת בצק פילו טרי.
לחמי מחמצת, לחם בצל, לחמניות המבורגר, לחם כפרי, באגט, לחם סלק, פרעצל, פוגאס, חלה, לחמניות טייגר.
הכנת קלתית וקישים שונים, ממרחים: פסטו, טפנד, קרם חצילים.
גריסיני, פוקצ'ה איטלקית, חצ'פורי, לחם שום, ג'בטה ועוגיות פרמז'ן.
בצק פריך, טארט דובדבנים ופטיסייר, טארט אגסים על קרם שקדים, טארט שוקולד, טארט פרג ואגוזים, טארט תפוחים כפרי על קרם פרנג'פאן.
אופן הכנת טארטים, הרכבת שכבות שילוב מוס ופרזנטציה.
טארט ברולה, טארט לימונצ'לו, טארט האי הקריבי, טארט פטיסייר ופירות טריים, טארט מיסיסיפי, טארט פטל שוקולד ופיסטוק.
מדליוני חמאה, ברגמוט, אלפחורס, פלורנטין, רעידת אדמה, הולנדיות, פיננסייר, מדלן, מעמול, חיתוכיות מרציפן תות ושוקולד.
קינוחי ביס, מנות קטנות בפרזנטציה עכשווית, דגש על אסתטיקה ועיצוב.
אופן הכנת עוגות מוס בטעמים ומרקמים שונים, קישוט ופרזנטציה.
עבודה עם סוגי המרנג השונים: צרפתי, שוויצרי ואיטלקי.
הכנת פבלובה, נשיקות, עוגיות מקרונים במליות שונות, דקואז', פרוגרס והכנת עוגת הראווה "קונקורד".
תהליך טמפרור סוגי השוקולד השונים, הכנת פרלינים במליות שונות, צביעה וקישוט השוקולד, הכנת עוגת הראווה "מוצרט".
עוגת גבינה ושוקולד, טארט גבינה וז'וליין תפוזים, גבינה אפוייה קלאסית, עוגת קרם פרש ופירות, טארט גבינה ושוקולד לבן.
בראוניז, פאדג' שוקולד, בננות וקוקוס קלוי, עוגת אננס, עוגת פיסטוק, גזר אמריקאית, תפוזים, עוגת שזיפים בברנדי, בחושה גבינה ופירות יער.
טכניקות חדשות, קראמבל, סנט הונורה, קרואקומבוש, צ'ורוס. קרמים: וניל, מוסולין, ציפויי קרמל, גנאש קלאסי.
הכנת בישקוטים, טירמיסו, ג'נואז', ז'וקונדה פיסטוק, תופין שוקולד, תופין דה קסיס, קראנץ חלבה, עוגת תפוחים ושטרוייזל, רולדת שקדים.
הכנת קינוחים שונים, עבודה עם מגוון שכבות ומרקמים. טכניקות יציקה חדשניות.
הכנה ויציקת העוגות עם מוסים שכבות וטעמים: קרמו פטל, בסקויט שקדים, מוס פסיפלורה, קרוסטי אורז, ביסקוויט לוז, קראנץ' פרלינה, מוס שוקולד לבן.
עבודה עם גלאסז' צבעוני וטכניקות ציפוי וקישוט.
אפייה טבעונית ואפייה ללא סוכר.
אפייה ללא גלוטן.
הכנת עוגת "היער השחור", עבודה עם צנטרים, ציפויי וקישוט העוגה.
הכנת מרשמלו, מרציפן, סוכריות זכוכית בצורות טעמים וצבעים שונים, מרמלדת פרי, חטיף קוקוס, טופי קרמל, סוכריות פרי.
גמר - מבחן מעשי וחלוקת תעודות.