קורס קייטרינג ואירוח חלבי המכשיר אתכם לפתוח עסק עצמאי בתחום הקולינרי.
78 שעות לימוד מעשיות
13 מפגשים אחת לשבוע 6 שעות כל מפגש.
מנות פתיחה בכוסות, עוגיות, קרקרים, מקלות מלוחים, ברוסקטות, ממרח פלפלים ועגבניות, ממרח קישואים ופטרוזיליה, ממרח פסטו, גלילות חצילים במילוי גבינות, פטיפור זוקיני.
פילו זוקיני וכרובית בגבינות, פחזניות קראמבל פרמז'ן וקרם עדשים שחורות, מיני קיש בטעמים, בצק עלים פתוח גבינות וירקות, מיני פוקאצ'ות אנטיפסטי, שיפודי סלמון בטריאקי וירקות.
פבלובות, קאפקייקסמייפל אגוזים, וניל פופקורן מקורמל, שוקולד פקאן, מיני טארטים: טופיפי, דובדבנים על פטיסייר, קרם בורלה, קרמבו, מלבי.
פנקוטה וג'לה פרי, קינוח טוליפ קרמוס פיסטוק, וניל ותות, קינוח מגנום, מוסים טריקולד, אוראו, נוגט, מוס גינה, משחקים עם יציקות וטעמים בכוסות, קישוטים ופרזנטציה.
מיני לחמניות המבורגר, מיני פריקסה , כריך ארצישראלי, בייגלס אמריקאי, מיני בגט איטלקי ועשבי תיבול, ממרחים, גבינות, עלים, סידור וחיתוך, צורות הגשה.
נגיסי פרעצל, פיתה גרוזינית, כריך קרואסון, טאקוס, לחמניות גוז'ייר, כריכוני שכבות , מקלות מלוחים, ממרח אפונה, ממרח גואקמולי, מלית גבינות, סידור וחיתוך, צורות הגשה.
עוגות שמרים, פסים ומאפים קטנים, מליות - מתוקות ומלוחות, צורות כריכה שונות.
בראוניז פקאן, עוגת לימון ומרנג, עוגת תפוזים וקוקוס, עוגת פרג ואגסים, עוגת תפוחים, עוגת חמאה וקינמון, סופלה שוקולד, מדלן קקאו, עוגיות פיסטוק לימון, עוגיות אלפחורס, עוגיות רעידת אדמה, מוזלי, קרם גבינה, חיתוכיות קינמון חמאה ושקדים, קנטוצ'יני.
טאפסים, כיסוני גבינה מותכת, עוגיות קרם ונשיקה, קרקר זעתר, פפריקה וצ'דר פרופיטרול פרמז'ן וקצח, חצאי ביצים, ממרח ביצים, ממרח טונה סושי טורטיה, סושי פירות, בקלאווה פילו/קדאיף.
סלט קיסר, סלט קינואה ועדשים שחורות, סלט ירוק אגוזים ותפוחים ברוטב וינגרט הדרים, סלט סביח, סלט כרוב בסויה וסומסום, מגש אנטיפסטי, טאבולה, סלט איטריות גזר ובטטה תאילנדי,
סלט קפרזה.
הכנת עוגות בשכבות וחיתוך לפסים קטנים, דקורצייה .
פסטה קרה, 2 סוגי פסטות חמות, שקשוקה איטלקית, גרטאן אלפרדו, לזניה חצילים ועגבניות, עוגת גבינה אפויה ומייפל, שיווק ותמחור
עבודת גמר מעשית - תכנון ועבודה, הגשת כתב כמויות ומתכונים.
בנוסף נלמד על: בנוסף נלמד על אופן תמחור ושיווק בצורה נכונה.